Reiki behandeling

Een reikibehandeling kan worden gevolgd bij lichamelijke klachten zoals gewrichtspijnen, overbelasting, vermoeidheid, herstel na operatie of botbreuk, hoofdpijn en dergelijke, maar ook bij emotionele of mentale klachten zoals stress, onrust, twijfels, malende gedachten of burnout. Iedere behandeling is uniek en wordt individueel aangepast.

De behandeling wordt gegeven in een rustige omgeving. Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel en wordt de energie door middel van de handen doorgegeven. De handen worden op of boven uw lichaam gehouden.

Soms is de energie als warmte, als tinteling of juist als kou voelbaar. De energie gaat door kleding (zelfs door gips) heen, dus u hoeft geen kleding uit te doen.
De behandeling is heel ontspannend en absoluut pijnloos. De energie werkt in op alle gebieden. Naast de rechtstreekse werking op lichamelijk gebied (vaak een pijnklacht) werkt het net zo sterk op emotioneel en mentaal gebied. U voelt rust en ontspanning ontstaan die nog lang na kunnen werken.